Webshop

For english please select the language options.
Please be aware we only ship 4 times a year with Dutch Dragon Import. Shipping costs to the USA is 195 US dollar. Shipping costs to the UK can be checked with Reptile Hunters or Dutch Dragon Import.

Welkom in onze Webshop. U kunt nu heel gemakkelijk betalen via IDeal, Bancontant, PayPal of bankoverschrijving. Na aanschaf nemen wij contact met u op (u kunt ook contact met ons opnemen) om een afspraak te maken voor het ophalen. 

Op deze pagina vind je alle Baardagamen die we op dit moment beschikbaar hebben. We proberen iedere week de website te updaten. Mocht je ons een berichtje sturen hou er dan rekening mee dat dit wat langer kan duren om antwoord te krijgen. We krijgen vaak zoveel berichten dat we dit niet allemaal in 1 dag kunnen beantwoorden.

Lees alstublieft de verkoopvoorwaarden goed door. Om een dier aan te schaffen vragen wij u om het dier af te rekenen via de website. Betaald u liever een deel contant met ophalen? Dan vragen wij u om in ieder geval de helft over te maken met de optie “Vooraf overschrijven”. 

Dieren worden standaard verkocht met Certificaat. Hier op staat het geslacht, de genetica, geboortedatum en de gegevens van de Ouders. 

Dieren die te koop worden aangeboden zijn altijd minstens 8 weken oud of er word aangegeven vanaf wanneer ze mogen vertrekken. Ze worden met alle liefde gekweekt en pas aangeboden als wij zeker weten dat ze sterk genoeg zijn om te vertrekken.

Mocht je je dier wat later willen ophalen dan afgesproken dan is dat mogelijk. Wij rekenen hiervoor 7,50 per week. We houden ze hier maximaal 4 weken of in overleg (voor bijv. een beurs). Zijn de dieren niet opgehaald binnen de afgesproken tijd, dan vervalt de aanbetaling. 

Vanaf Mei 2021 zullen wij niet meer met een wachtlijst gaan werken! Het is te intensief om iedereen te berichten en tijd te geven om een diertje uit te zoeken. In de meeste gevallen kreeg ik niet eens antwoord. Vanaf heden is het dus “First come, first serve”. Als er nieuwe dieren worden geplaatst zet ik dit altijd op social media. 

Resultaat 1–9 van de 13 resultaten wordt getoond

Translate »