Verkoopvoorwaarden

Hoi!

Bedankt voor uw aankoop bij Apollo Dragons NL. 

Er zijn even een paar dingen waar je rekening mee moet houden voor je pas gekochte diertje. 

 • Een baardagaam dient onder een goede UV-lamp gehouden te worden. Bijvoorbeeld Reptech, Arcadia of Solar Raptor. Doet u dit niet heeft dit ernstige gevolgen voor de gezondheid. (Zie in het menu ook het kopje Uv lampen, hier staat zeer uitgebreide info over uv lampen en temperaturen).
 • Geef het dier voldoende te eten. Normaliter is dat hoeveel ze op kunnen in een tijdsbestek van 5 tot 10 minuten. Kleintjes voer je 1-2 keer per dag. 
  Maar hou hier ook altijd rekening met je eigen instinct. Sommige baardjes hebben geen rem en zullen te snel te dik worden. 
 • Wij geven geen garantie op kleur ontwikkelingen
 • Wij proberen met alle mogelijkheid om het geslacht goed te bepalen. Echter blijven wij ook gewoon mensen, foutjes kunnen dus helaas gemaakt worden. Is het dier een ander geslacht als afgesproken kan het omgeruild worden voor een vergelijkbaar dier. Wij geven hiervoor geen geld terug. 
 • Wij geven geen garantie bij Ziekte. Denk hierbij aan neurologische klachten, parasieten enzovoort. Ik verkoop alleen dieren waar ik er zeker van ben dat het dier in top gezondheid is. Reptielen dragen 9/10 keer standaard parasieten bij zich. Vanwege stress of veranderingen kan er een uitbraak voorkomen. Het is verstandig na de aanschaf van het dier hem na 1 a 2 weken te laten controleren door een reptielenarts. 
 • Wij werken helaas niet meer met een wachtlijst. First come, first serve. 
 • Om een dier te reserveren dient er een aanbetaling gedaan te worden. Dit bedrag is minimaal 50% van de totaalprijs. Dit bedrag word niet terug betaald bij annulering onder wat voor reden dan ook. 
 • Bij dieren die worden verzonden naar bijv. de United States geldt, dat het verzenden geheel op eigen risico is. Wij verzenden veel dieren en hebben hier nog nooit problemen mee gehad maar mocht er onverhoopt iets gebeuren is dit dus op eigen risico. 
 • Mocht je je dier wat later willen ophalen dan afgesproken dan is dat mogelijk. Wij rekenen hiervoor 7,50 per week. We houden ze hier maximaal 4 weken of in overleg (voor bijv. een beurs). Zijn de dieren niet opgehaald binnen de afgesproken tijd, dan vervalt de aanbetaling. 

Prijzen zijn niet bespreekbaar. Dieren kunnen worden opgehaald bij mij thuis of op een beurs of worden via Dutch dragon import verzonden.

Heeft u nog vragen of wilt u gewoon tips. U kunt altijd nazorg bij ons krijgen. Onze contactgegevens kunt u vinden in het menu bij Contact. 

En tot slot, heel veel plezier met uw aankoop!

Translate »