Onze Pythons

Hier vind je onze ball pythons die we op het moment in bezit hebben. In de beschrijving van de foto’s vind je het geslacht en genetica (1.0 = man, 0.1 = vrouw)

We zullen ons voornamelijk met het Yellow Belly complex bezig gaan houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Highway etc. Naast dit hebben we ook het plan om met Clown te gaan kweken. Ook in combinatie met het Yellowbelly complex (denk aan Highway Clown, Ivory etc)

De meeste dieren die we hebben zijn momenteel echt nog te klein om mee te kweken. Wel hebben we een aantal dieren waar we wel dit jaar/begin volgend jaar mee beginnen.

Onze Spider Gravel het Piebald man zal dit jaar met zeker 3 vrouwen verpaard worden. Namelijk de Pastel Yellowbelly, de Pastel Yellowbelly/Gravel (dit word nog spannend) & de Pastel Superstripe het Piebald. Bij alle drie de dames zijn inmiddels meerdere succesvolle locks gezien. Houd onze social media in de gaten over eventuele eieren.

Ook hebben we een mooie Lesser het clown dame gevonden. Deze zullen we hopelijk aankomend seizoen samen zetten met onze Yellowbelly Banana leopar clown man.

We zijn druk bezig met een caresheet voor de website. Stay tuned.

0.1 Pastel Superstripe het Piebald
0.1 Pastel Sugar Gravel/Yellowbelly
0.1 Cinnamon Highway
0.1 Gravel het Piebald
0.1 Gravel het Clown
0.1 Pastel Yellowbelly het Clown
1.0 Banana Leopard YB Clown
1.0 Pastel Yellowbelly (poss Fire) Piebald
1.0 Black Pastel Yellowbelly/Gravel het Hypo 50% het clown
0.1 Pastel YB/Gravel
0.1 Lesser het Clown
1.0 Spider Gravel het Piebald
0.1 Pastel Yellowbelly

Translate »