Te Koop

For english please select the language options.

Op onze Webshop pagina vind je alle Baardagamen (en eventueel Gekko’s) die we op dit moment beschikbaar hebben. We proberen iedere week de website te updaten. Mocht je ons een berichtje sturen hou er dan rekening mee dat dit wat langer kan duren om antwoord te krijgen. We krijgen vaak zoveel berichten dat we dit niet allemaal in 1 dag kunnen beantwoorden.

Lees alstublieft de verkoopvoorwaarden goed door. Om een dier te reserveren vragen wij een aanbetaling. Zonder aanbetaling kunnen we het dier niet voor je reserveren.

Dieren worden standaard verkocht met Certificaat (Mits ze door ons zijn gekweekt).

Dieren die te koop worden aangeboden zijn altijd minstens 8 weken oud of er word aangegeven vanaf wanneer ze mogen vertrekken. Ze worden met alle liefde gekweekt en pas aangeboden als wij zeker weten dat ze sterk genoeg zijn om te vertrekken.

Wil je nou op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! (Zie menu) Of houdt deze pagina regelmatig in de gaten. Wil je meteen op de wachtlijst gezet worden, stuur ons dan een berichtje (Zie contact pagina). *Je hoeft niet op de lijst te staan om een diertje te bemachtigen maar het maakt het wel makkelijker om één van de mooiste te krijgen.Translate »