Webshop

..

For english please select the language options.
Please be aware we only ship 4 times a year with Dutch Dragon Import. Shipping dates are mostly in March/April, June, September and December. Please contact us before purchasing to make sure you don’t have to wait a couple of months. Shipping costs to the USA is 175 euro’s.
Shipping to the USA is possible. To the UK is NOT possible until June 2021 due to Brexit.

Welkom in onze Webshop. U kunt nu heel gemakkelijk betalen via IDeal, Bancontant, PayPal of bankoverschrijving. Na aanschaf nemen wij contact met u op (u kunt ook contact met ons opnemen) om een afspraak te maken voor het ophalen.

Op deze pagina vind je alle Baardagamen die we op dit moment beschikbaar hebben. We proberen iedere week de website te updaten. Mocht je ons een berichtje sturen hou er dan rekening mee dat dit wat langer kan duren om antwoord te krijgen. We krijgen vaak zoveel berichten dat we dit niet allemaal in 1 dag kunnen beantwoorden.

Lees alstublieft de verkoopvoorwaarden goed door. Om een dier aan te schaffen vragen wij u om het dier af te rekenen via de website. Betaald u liever een deel contant met ophalen? Dan vragen wij u om in ieder geval de helft over te maken met de optie “Vooraf overschrijven”.

Dieren worden standaard verkocht met Certificaat. Hier op staat het geslacht, de genetica, geboortedatum en de gegevens van de Ouders.

Dieren die te koop worden aangeboden zijn altijd minstens 8 weken oud of er word aangegeven vanaf wanneer ze mogen vertrekken. Ze worden met alle liefde gekweekt en pas aangeboden als wij zeker weten dat ze sterk genoeg zijn om te vertrekken.

Wil je nou op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! (Zie menu) Of houdt deze pagina regelmatig in de gaten. Wil je meteen op de wachtlijst gezet worden, stuur ons dan een berichtje (Zie contact pagina). *Je hoeft niet op de lijst te staan om een diertje te bemachtigen maar het maakt het wel makkelijker om één van de mooiste te krijgen.

Toont alle 5 resultaten

Translate »